Honda NC750X DCT Yakıt Bilgisi

20 Ocak 2018 Cumartesi

Sağlam ve Ucuz Koruma


İlginizi çeker düşüncesi ile paylaşıyorum.

Motoru bağlamak için mağzalardan yüksek rakamlara alışveriş yapmaya gerek yok. Belirli ve üst sınıf özellikleri olan zincir ve ucuna de aynı özelliklerde bir kilit işinizi görecektir. Piyasadan bunlar uygun fiyata bulunabilir.

• Öncelikle asansörlerde kullanılan yüksek karbonlu zincirler var, asansörlerin karşı ağırlıklarını ve tehlike anında kabini taşıması için kullanılan. Bu zincirler çelik makası ile kesilemiyor, taş motoru ile uğraşarak kesilebiliyor ancak. Asansör zinciri olarak araştırdığınızda çıkar, uygun bakla kalınlığında istediğiniz uzunlukta kestirebilirsiniz. Ben bir tur topcase taşıma demirlerinin içinden geçtikten sonra arka lastiği rahatlıkla kitleyebilecek uzunlukta kestirdim. Asansör zinciri satanlar, bunların dış yüzeyini uzun vadede korozyondan korumak için makaron ile kaplarlar, ancak onlar makaronu tüm zincir boyunca ısıtıp sıkılaştırdıkları için zincirin hareket kabiliyeti kısıtlanır; size sorduklarında tüm zincir boyunca her iki ucundan birer bakla dışrıda kalacak şekilde makaron geçirmelerini ve her iki ucundan da sadece ikişer ya da üçer bakla üzerinde ısıtıp sıkılaştırmalarını isteyin. Böylelikle zincirin tamamı makaron ile kaplanmış olur ancak hareket kabiliyeti rahat ve sorunsuz olur

• Kilit olarak da multilock’ın asma kilitlerineden kullanabilirsiniz. Onlar da güvenlik sınıflarına göre kalite kalitedir. İyi bir çilingire ya da nalbura giderseniz size multilock’ın en üst güvenlik sınıfındaki kilidini önereceklerdir. Daha önce dükkanı soyulan esnafın tamamı bir daha olmaması için gidip bu asma kilitten alır.

ARA Riders Googlegroups alıntısıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder